Anders Gunnarsson

Grundare/Affärscoach                  +46706270319                   anders@amkonsult.se

Jag har under flera år arbetat med klienter och som många gånger inkluderat arbetsplatser och företag, där min roll genom olika processer har varit  att förändra och bearbeta deras synsätt på sig själva (självmedvetandet) och synen på omgivningen.

Jag har tidigare en gedigen erfarenhet under 30 år som Maskinentreprenör och som Säljare/Försäljningschef. De senaste åren har jag arbetat mycket med hypnosterapi och jag är internationellt certifierad via NGH, National Guild of Hypnotists. Det har format min unika verktygslåda med en alltmer ökad efterfrågan hos företag. Att hjälpa er som kunder att skapa ett positivt och hållbart sätt att leva och verka i livet.

Att nå era mål och samtidigt må bra!

Jag arbetar mycket med stresshantering och sessioner på individnivå.

Mats Wiksten   

Grundare/Affärscoach                  +46793359670                          mats@amkonsult.se

Efter mina 25 år som ledare/säljare och entreprenör är jag van att göra många affärsbesök och möten. Genom åren har jag förstått vikten av att genomföra bra möten samt att göra bra presentationer. En viktig nyckelfaktor i affärer är att skapa långvariga och trogna affärsrelationer.

Hur gör vi det?

Framtidens ledare är en dynamisk ledare som är inkännande och ödmjuk mot omgivningen samt anpassar sig mot gruppernas olika förväntningar och genom det skapas succéer.

Mina roller under åren har varit VD, Marknadschef, Säljchef, Kam och Säljare.

Jag arbetar med utveckling av företag samt på individnivå vad som begränsar individen från att nå sina framgångar. 

                                                                                   TILLSAMMANS HAR VI ALLA MÖJLIGHETER OCH VERKTYGEN SOM BEHÖVS FÖR ATT GÖRA ERT FÖRETAG                                                                                        FRAMGÅNGSRIKT PÅ ALLA PLAN! MED ENTUSIASTISKA VÄLMÅENDE MEDARBETARE!